Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους» (pics)

«Ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους» (pics)
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 19:10

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βραβεύτηκε την Παρασκευή (23/08) από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έπειτα από την δημοσιοποίηση του τεχνικού του Ολυμπιακού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποτελώντας σύμβολο ανθρώπινης δύναμης και ψυχικού μεγαλείου.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός ευχαρίστησε τον Κικίλια για τη συγκεκριμένη βράβευση, τονίζοντας ότι είναι ευθύνη του να αποτελεί παράδειγμα για όλους και ευχαρίστησή του να προσφέρει βοήθειες στους συνανθρώπους του.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν. Πρώτα απ’ όλα νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που είμαι εδώ μαζί σας κ. Υπουργέ. Αποτελεί μεγάλη τιμή κι ευχαρίστηση που βρίσκομαι εδώ ως άνθρωπος του αθλητισμού και ενθαρρύνω τη βοήθεια για όλους τους Έλληνες πολίτες. Η κατάστασή μου είναι γνωστή και φυσικά νιώθω ευθύνη να στείλω ένα θετικό μήνυμα, για να δώσω κίνητρο σε όλους όσους αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα και πιο το σημαντικό είναι να είναι ανοικτοί και να γνωρίζουν την υγεία τους. Είναι κρίσιμο κι αναγκαίο για όλους μας και σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να το κάνω αυτό. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή να βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και μαζί σας».

Διαβάστε επίσης

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»

Ο Βασίλης Κικίλιας βράβευσε τον προπονητή του Ολυμπιακού για το μεγαλείο και την γενναιοδωρία ψυχής που είχε δημοσιοποιώντας το πρόβλημα υγείας του.