Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 19:51

Στο Υπουργείο Υγείας βρέθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ την Παρασκευή (23/08), έπειτα από πρόσκληση του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον βράβευσε για το μεγαλείο και την γενναιοδωρία ψυχής που είχε δημοσιοποιώντας το πρόβλημα υγείας του.

Ο Υπουργός Υγείας αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι όλοι περήφανοι για εκείνον, καθώς και ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή που αποδέχθηκε την πρόσκληση ο Ντέιβιντ Μπλατ, ένας καταξιωμένος προπονητής στο ΝΒΑ, την Ευρώπη και το πρωτάθλημά μας. Σήμερα, όμως, τον καλέσαμε για να τον συγχαρούμε και να τον ευχαριστήσουμε για το μεγαλείο και την γενναιοδωρία ψυχής που είχε για να βγει δημοσίως και να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του, εμπνέοντας νέα παιδιά στη χώρα μας, ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα και δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο. Γι’ αυτόν τον λόγο τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, είμαστε πολύ υπερήφανοι κι ελπίζουμε να συνεχίσει σε αξιακό και ηθικό επίπεδο να κινείται έτσι, γιατί αποτελεί πλέον παράδειγμα για πολλούς νέους ανθρώπους στην Ελλάδα στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο».

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη κόντρα στην Ιορδανία

Εύκολη νίκη κόντρα στην Ιορδανία

Με τον Πρίντεζη να είναι πρώτος σκόρερ η Εθνική επικράτησε με 92-65 στο πρώτο της φιλικό στην Κίνα ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

«Ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους» (pics)

«Ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους» (pics)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε κατά την βράβευσή του από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι είναι τιμή και ευχαρίστηση να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους τους.