Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα εικόνα, νέα μέρα (pics)

Νέα εικόνα, νέα μέρα (pics)
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 11:20

Βάζει μπροστά το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του και ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αρχίζει, σιγά-σιγά, να πατάει γκάζι και να ανεβάζει ρυθμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και αν για την Α2 το πλάνο είναι ένα και… ειδικών περιστάσεων, για την Ευρωλίγκα και το μέγεθος του Θρύλου στην Ευρώπη, η εικόνα είναι νέα και πολλά υποσχόμενη.

Πολλά νέα πρόσωπα, κατά την πρωινή αναχώρηση της αποστολής, για το Μέτσοβο. Νέοι παίκτες, νεαροί σε ηλικία, οι Αμερικανοί, μία εικόνα διαφορετική, από όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Σταθερή η μορφή του ηγέτη του Ολυμπιακού, του Βασίλη Σπανούλη. Ο Θρύλος συνεχίζει να τραβάει τον δρόμο του, κόντρα στο κατεστημένο που διέλυσε το ελληνικό μπάσκετ και συνεχίζει με τον τρόπο του, να χτίζει το μέλλον του.

Με αυτή τη νέα εικόνα, με τα πολλά νέα πρόσωπα, ο Ντέιβιντ Μπλατ γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού και ετοιμάζει έναν Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεκδικήσει τη διάκριση στην Ευρωλίγκα και θα αφήσει, ξανά, το στίγμα του, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως κάνει πάντα!

Διαβάστε επίσης