Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης: «Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι»

Πρίντεζης: «Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι»
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:19

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της νικηφόρας πρεμιέρας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο της Κίνας. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ στον αγώνα με το Μαυροβούνιο, τόνισε αρχικά πως… «Μπήκαμε λίγο αγχωμένοι και νευρικοί, όπως γίνεται στις πρεμιέρες, αλλά το Μαυροβούνιο είναι μια ομάδα που αν παίξεις άμυνα και βγεις στον αιφνιδιασμό, θα σε βοηθήσουν να βρεις ρυθμό και να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο».

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε… «αποστολή» η Ελλάδα στην Κίνα, ο Πρίντεζης απάντησε αφοπλιστικά, «εννοείται έχουμε έρθει σε αποστολή, είμαστε όλοι σοβαροί και προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον ρόλο μας, είναι πιο εύκολο γιατί ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) είναι ο απόλυτος ηγέτης και συνεχίζουμε… Σε αυτά τα τουρνουά το σημαντικό είναι να βελτιώνεσαι και να προχωράς ως ομάδα».

Για το αν του άρεσε η εικόνα της «γαλανόλευκης», είπε: «Εννοείται πως μου άρεσε. Δείξαμε διάρκεια, παίξαμε άμυνα, χαιρόμασταν με τις προσπάθειες του άλλου, παίξαμε ομαδικά… Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι όπως είπα, είναι νωρίς ακόμα…

Να έχουμε υγεία, να προχωρήσουμε στην επομένη φάση γιατί ο όμιλος μας έχει σοβαρές ομάδες. Να πάμε με το απόλυτο στην επόμενη φάση, να κουβαλήσουμε τις νίκες και να πάμε για τι καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Γ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ για μια δουλειά»

Στην Κίνα επικρατεί πανδαιμόνιο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να τραβήξει από πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως όλη αυτή η αποθέωση δεν τον επηρεάζει, ενώ πρόσθεσε πως δεν αισθάνεται ο πιο σημαντικός παίκτης της Εθνικής ομάδας.

100άρα η Λιθουανία με διψήφιο Κουζμίνσκας!

100άρα η Λιθουανία με διψήφιο Κουζμίνσκας!

Οι Λιθουανοί επικράτησαν με 101-47 της Σενεγάλης, δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση, κυριαρχώντας σε κάθε κατηγορία. Τι έκανε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού που ξεκίνησε στην αρχική 5άδα.

Επιστροφή στη βάση του και μετά Ιταλία!

Επιστροφή στη βάση του και μετά Ιταλία!

Το βράδυ της Κυριακής (1/9) η αποστολή του Ολυμπιακού παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά. Θα συνεχίσει στο ΣΕΦ και ακολούθως πάει Ιταλία για το πρώτο τουρνουά.