Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτες ατάκες Ίβκοβιτς για Γιαννάκη και Τεόντοσιτς! (vid)

Απίστευτες ατάκες Ίβκοβιτς για Γιαννάκη και Τεόντοσιτς! (vid)
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:12

Απολαυστικές ατάκες για μία ακόμη φορά από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον Ίβκοβιτς να αναφέρει μία σχετική ιστορία.

Αναλυτικότερα τόνισε: «Ο Γιαννάκης δεν ήθελε να παίζει με τον Τεόντοσιτς επειδή είναι αργός στα πλάγια βήματα. Είπα στους προέδρους του Ολυμπιακού ότι ο Τεόντοσιτς είναι αργός στην πλάγια κίνηση επειδή έχει μεγάλες… μπάλες και δυσκολεύεται να τις μεταφέρει από την μία πλευρά στην άλλη.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ίβκοβιτς εκφράζει την έντονη απορία του για την χρησιμοποίηση του Τεόντοσιτς από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το 2010 είχε κάνει επίσης ένα ανάλογο σχόλιο μετά το Final 4 στο Παρίσι, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να παίζει ο Ολυμπιακός στον τελικό της διοργάνωσης και στο παρκέ να μην βρίσκεται ο Τεόντοσιτς, αλλά ο Πεν.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφή του Top-5 ο Μιλουτίνοφ! (vid)

Στην κορυφή του Top-5 ο Μιλουτίνοφ! (vid)

Το κάρφωμα του σέντερ του Ολυμπιακού, στο ματς με της Σερβίας με τις Φιλιππίνες, βρίσκεται στην κορυφή του Top-5 της τρίτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα…

«Μπαίνει» στην Ιταλία και ο Βεζένκοφ!

«Μπαίνει» στην Ιταλία και ο Βεζένκοφ!

Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται εδώ και 8 μέρες στην Μπολόνια, όπου δουλεύει με τον γιατρό που τον χειρούργησε, πάνω σε ειδικό ασκησιολόγιο, για ενδυνάμωση του ώμου του.

Ο «αέρινος» Πολ και τα pull up του Πάντερ (vid)

Ο «αέρινος» Πολ και τα pull up του Πάντερ (vid)

Μπράντον Πολ και Βασίλης Σπανούλης φαίνεται πως έχουν «δέσει», ο Κέβιν Πάντερ βρίσκει το χέρι του απ’ ότι δείχνει και η δουλειά και πολλοί αιφνιδιασμοί, πριν μπουκάρει μέσα ο κόσμος για φωτογραφίες…