Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκουρτόπουλος: «Θα συζητήσουμε για όλα, άλλα είπαμε άλλα κάναμε»

Σκουρτόπουλος: «Θα συζητήσουμε για όλα, άλλα είπαμε άλλα κάναμε»
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:53

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παραδέχθηκε πως η Εθνική ομάδα έβαλε προβλήματα στην προσπάθειά της, δεν έκανε αυτά που έπρεπε κόντρα στη Βραζιλία και μάλιστα τόνισε πως θα κάτσουν να συζητήσουν για όλα.

Αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ είπε: «Δημιουργήσαμε προβλήματα από μόνοι μας. Κάναμε πολλές αλλαγές, βιαστήκαμε και το πληρώσαμε. Στην επίθεση ήμασταν πολύ άστοχοι. Δεν ήταν αρκετοί οι 80 πόντοι. Η άμυνά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Στο "ένας εναντίον ενός" είχαμε θέμα. Δουλεύαμε εκτός ισορροπίας. Ακόμα και στην τελευταία φάση, άλλα είχαμε πει, άλλα έγιναν.

Μας στεναχωρεί, γιατί θέλαμε κι εμείς να περάσουμε στην επόμενη φάση από τώρα. Βάζει κάποιο άγχος αυτό, γιατί θα παίξουμε ένα παιχνίδι για πρόκριση. Υπάρχει η εμπειρία κι η επικοινωνία που χρειάζεται για τη συνέχεια. Δεν μας βγήκαν πράγματα. Δεν τα καταφέραμε και το πληρώσαμε».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Ήταν ένα κακό ματς και ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε από σήμερα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση μέσα στη ρακέτα. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα. Χάσαμε, επίσης, ανοιχτά σουτ. Υπήρχε στρες. Δεν βρήκαμε τις σωστές επιλογές. Πρέπει να περάσουμε από το επόμενο ματς για να προκριθούμε».

Για την ατμόσφαιρα μετά την ήττα και τι θα ακολουθήσει: «Είμαστε απογοητευμένοι. Όμως, όλοι είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε απόψε. Θα συζητήσουμε τα πάντα, για να βρούμε την λύση».

Διαβάστε επίσης

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»

Παπανικολάου: «Μας έκανε κακό το +17»

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη χαμένη βολή του Κώστα Σλούκα, αλλά και το ότι το +17 έπρεπε να κλείσει στους 20 στο ημίχρονο κι όχι στους 10.