Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος και στην Ιταλία (pics)

Θρύλος και στην Ιταλία (pics)
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:09

Επόμενη στάση, για τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, η Πίζα της Ιταλίας. Το πρωί της Τετάρτης, οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό τη γείτονα χώρα, όπου και θα παραμείνουν το προσεχές διάστημα και θα συμμετέχουν στο τουρνουά «Lucca» στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος είναι έτοιμος να μπει για τα καλά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στις 6/9, την προσεχή Παρασκευή, την Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα (19:30 ώρα Ελλάδας), σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, κρας τεστ ενόψει της νέας σεζόν, στην Ευρωλίγκα.

Δείτε, παρακάτω, φωτογραφίες από την αναχώρηση του Θρύλου για την Ιταλία, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Preseason 2019-20: ✈️ ???? Italy: - Lucca #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις

Διαβάστε επίσης

Σκουρτόπουλος για κριτική, social media, παρερμηνείες και τελευταία φάση με Βραζιλία

Σκουρτόπουλος για κριτική, social media, παρερμηνείες και τελευταία φάση με Βραζιλία

Κλήθηκε να απαντήσει για αρκετά, ίσως κάποια και αχρείαστα, καθώς δεν θα έπρεπε ένας Ομοσπονδιακός τεχνικός να μιλάει λίγες ώρες πριν από τον «τελικό» με τη Ν. Ζηλανδία (Πέμπτη, 15:00) για το τι γράφεται στα… social media και το τι λέγεται στην Ελλάδα, παρά μόνο να απασχολεί το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο στην αναμπουμπούλα τα μπλέξαμε όλα μαζί.

Λεντέι vs Τίμα σημειώσατε… άσο!

Λεντέι vs Τίμα σημειώσατε… άσο!

Δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» και συμπαίκτες στο μεγάλο λιμάνι, συγκρούστηκαν και μάλιστα ήταν στους διακριθέντες για την ομάδα τους