Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμιο: Η Ελλάδα κόντρα στις ΗΠΑ για το θαύμα!

Παγκόσμιο: Η Ελλάδα κόντρα στις ΗΠΑ για το θαύμα!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:08

Έβαλε τον εαυτό της σε διαδικασία πρόωρων «τελικών», το «πρέπει» είναι μεγάλο και μπροστά της έχει το φαβορί για χρυσό (στα χαρτιά) κόντρα στο οποίο θέλει τη νίκη. Δεν είναι άτρωτη η Αμερική, αλλά και η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα άριστο παιχνίδι. Η Εθνική ομάδα λοιπόν κάνει τζάμπολ στη Β΄ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σενζέν της Κίνας κόντρα στις ΗΠΑ. Θέλει τη νίκη στην προσπάθεια της για πρόκριση ή αν χάσει ποντάρει σε τριπλή ισοβαθμία.

Θα γνωρίζει από πριν βέβαια το αποτέλεσμα της Βραζιλίας με τη Τσεχία, θέλοντας νίκη των δεύτερων αλλά με μικρό σκορ, γιατί η Ελλάδα από την πλευρά της έχει χάσει με έναν πόντο από τη Βραζιλία.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά που έχουν να κάνουν οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, οι οποίοι πέραν άλλων λύσεων αξιόπιστων μπροστά, όταν κλείνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρέπει να βελτιώσουν και το αμυντικό τους τρανζίσιον αλλά και την άμυνα «ένας με έναν».

Διαβάστε επίσης

Μας έκανε το... δώρο η Τσεχία

Μας έκανε το... δώρο η Τσεχία

Οι Τσέχοι επικράτησαν της Βραζιλίας και πλέον η Εθνική μπορεί και με ήττα κόντρα στις ΗΠΑ να περάσει στους «8» του παγκοσμίου κυπέλλου.

Κόντρα στη Βενέτσια ο Ολυμπιακός

Κόντρα στη Βενέτσια ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο «Lucca Tournament» το Σάββατο (19:30) κόντρα στην ιταλική ομάδα, η οποία ηττήθηκε από την Εφές με 71-66.

Σφίξιμο στον μηρό ο Κόνιαρης

Σφίξιμο στον μηρό ο Κόνιαρης

Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού έπαιξε μόνο ένα τρίλεπτο καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε από τη συνέχεια του φιλικού με τη Μιλάνο.