Ντουντούκα
Γαλλίδα, η σειρά σου...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ελλάδα: Νίκη με Τσέχους με 12 πόντους για να περάσει!

Ελλάδα: Νίκη με Τσέχους με 12 πόντους για να περάσει!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:17

Η Ελλάδα έχασε από τις ΗΠΑ και πλέον η υπόθεση πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει δυσχεράνει για τα καλά, καθώς χρειάζεται ναι μεν νίκη επί των Τσέχων τη Δευτέρα (9/09 και ώρα 11:30) αλλά με 12 πόντους διαφορά. Ακόμα και με 11 πόντους να κερδίσει την ομάδα του Τόμας Σατοράνσκι (χωρίς τον Βέσελι στο Παγκόσμιο) η Ελλάδα θα αποκλειστεί και θα γυρίσει πίσω, καθώς δεν έχει αγώνες κατάταξης.

Πιο αναλυτικά…

Η Ελλάδα ποντάρει στην τριπλή ισοβαθμία πλέον. Η Τσεχία της έκανε το χατίρι και κέρδισε τη Βραζιλία, αλλά την κέρδισε με μεγάλη διαφορά και παίζει ρόλο η διαφορά πόντων των ομάδων. Η Ελλάδα είχε χάσει μόλις με έναν από τη Βραζιλία στην προηγούμενη φάση.

Έτσι λοιπόν, η Ελλάδα χρειάζεται νίκη επί της Τσεχίας με 12 πόντους για να περάσει με 3-2 στην τριπλή ισοβαθμία αφήνοντας πίσω κατά σειρά τους Τσέχους και τους Βραζιλιάνους. Αρκεί να κερδίσουν και οι ΗΠΑ τη Βραζιλία, καθώς αν χάσουν οι Αμερικανοί είναι αυτονόητο ότι η Ελλάδα αποκλείεται και περνάνε οι Βραζιλιάνοι.

Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι διόλου εύκολο. Η διαφορά είναι μεγάλη και ακόμα και με 11 πόντους να κερδίσει η Ελλάδα θα περάσουν οι Τσέχοι.

Διαβάστε επίσης

Μας έκανε το... δώρο η Τσεχία

Μας έκανε το... δώρο η Τσεχία

Οι Τσέχοι επικράτησαν της Βραζιλίας και πλέον η Εθνική μπορεί και με ήττα κόντρα στις ΗΠΑ να περάσει στους «8» του παγκοσμίου κυπέλλου.