Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι ιός: Η ΕΟΚ διαμαρτύρεται στη… FIBA.

Δεν είναι ιός: Η ΕΟΚ διαμαρτύρεται στη… FIBA.
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:26

Το είδαμε κι αυτό. Η ΕΟΚ του Γιώργου Βασιλακόπουλου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη FIBA. Μιλάμε σοβαρά. Δεν τρολάρουμε. Δεν κάνουμε πλάκα. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διαμαρτύρεται στην Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ξέρετε αυτή που νοιάζεται το μπάσκετ σε αντίθεση με τη συμμορία της Ευρωλίγκας. Τώρα δεν είναι καλή και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας ενώ ζητάει και τη διαγραφή των τριών διαιτητών.

Γιατί δεν πάει εκεί να τους τρίξει τα δόντια; Δεν μετράει πλέον; Δεν τον παίρνουν στα σοβαρά; Απλά τον χρειάζονται ως Ομοσπονδία στη διαμάχη κατά της Ευρωλίγκας;

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διαμαρτύρεται για τη συνολική διαιτησία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ειδικά του αγώνα Τσεχία – Ελλάδα.

Ζητάμε την άμεση αποπομπή εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς και τη διαιτησία. Ζητάμε επίσης λεπτομερή εξέταση του βίντεο του αγώνα παρουσία εκπροσώπου μας και την δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων.

Τέτοια ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων και την προβλεπόμενη από τους κανονισμούς απόδοση δικαίου και την άμεση παρέμβασή σας».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς τον Μπράντον Πολ με Ούνικς Καζάν

Χωρίς τον Μπράντον Πολ με Ούνικς Καζάν

Ο Αμερικανός έχει μία κάκωση στον ώμο που αποκόμισε από κτύπημα στο φιλικό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο «Lucca Tournament» και θα απουσιάσει από το φιλικό παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν την Τετάρτη (11/09).

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!

ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!

Ο ΜΟΝΟΣ και ο ΚΥΡΙΟΣ υπεύθυνος της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Εθνική ομάδα, της αντιμετώπισης που έχει και των επιλογών είναι ο καρεκλοκένταυρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Χαρτάκια, επιλογές παικτών/προπονητών, ψευτομαγκιές σε "Ακρόπολις" με διαιτητές...

Σκουρτόπουλος: «Δεν υποστηρίξαμε τον Γιάννη»

Σκουρτόπουλος: «Δεν υποστηρίξαμε τον Γιάννη»

Για τη διαιτησία, τις ευθύνες και την «υποστήριξη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη επί της Τσεχίας αλλά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.