Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ερυθρό Αστέρα θα «μπει» ο Βεζένκοφ!

Με Ερυθρό Αστέρα θα «μπει» ο Βεζένκοφ!
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:38
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να βρίσκεται μαζί με την ομάδα πλέον, καθώς είχε πάει στη Μπολόνια για ειδικές ασκήσεις στον ώμο του, ωστόσο δεν συμμετέχει ακόμα στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας, αλλά ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει κάνει επέμβαση στον ώμο του και συνεχίζει με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, αλλά και κινήσεις με μπάλα. Δεν μπορεί να μπει ακόμα στο «5-5» με την ομάδα, ακολουθεί ευλαβικά το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που του έχει δώσει ο γιατρός που τον χειρούργησε και υπολογίζεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα μαζί, την ερχόμενη εβδομάδα. Εκεί κοντά στα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου στις 17 του μηνός, ένα πρώτο φιλικό κεκλεισμένων θυρών και στις 20/09 θα παίξει μπροστά στον κόσμο του, σε ένα ματς που έχει πάρει τον χαρακτηρισμό των «αποκαλυπτηρίων» της ομάδας, καθώς θα έχουν ενσωματωθεί και οι διεθνείς σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς τον Μπράντον Πολ με Ούνικς Καζάν

Χωρίς τον Μπράντον Πολ με Ούνικς Καζάν

Ο Αμερικανός έχει μία κάκωση στον ώμο που αποκόμισε από κτύπημα στο φιλικό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο «Lucca Tournament» και θα απουσιάσει από το φιλικό παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν την Τετάρτη (11/09).