Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνουν οι διεθνείς την Κυριακή (15/9)

Μπαίνουν οι διεθνείς την Κυριακή (15/9)
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:00
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Λίγες μέρες έμειναν ώστε να αρχίσει να γεμίζει η «φαρέτρα» του Ντέιβιντ Μπλατ και να ενσωματώνονται οι διεθνείς παίκτες που έλειπαν στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι Έλληνες Πρίντεζης και Παπανικολάου βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και θα πάρουν λίγες ημέρες άδεια- όπως άλλωστε και ο Λιθουανός Μιντάουγκας Κουζμίνσκας- ώστε να ξεκουραστούν και την Κυριακή (15/09) θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι ο μοναδικός που θα απουσιάζει καθώς έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας για τους αγώνες κατάταξης (5-8).

Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ έχασαν και από τη Σερβία!

Οι ΗΠΑ έχασαν και από τη Σερβία!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε πει πριν το τουρνουά «αν βρεθούν στον δρόμο μας οι ΗΠΑ… ο Θεός μαζί τους». Η Σερβία κέρδισε την Αμερική με 94-89, αλλά για τις θέσεις… κατάταξης 5-8 και σε ένα παιχνίδι που ας μην γελιόμαστε δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό κίνητρο.

Δεν κατάφερε την ολική ανατροπή (pics)

Δεν κατάφερε την ολική ανατροπή (pics)

Μετά το τουρνουά στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός «άνοιξε» τη σειρά των φιλικών προετοιμασίας επί πειραϊκού εδάφους με την Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ. Ήττα με 67-62 έχοντας 6 παίκτες εκτός...

Χωρίς Βεζένκοφ και Πολ με Ούνιξ Καζάν! (vid)

Χωρίς Βεζένκοφ και Πολ με Ούνιξ Καζάν! (vid)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε τη σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα δώσει στη βάση του, μέχρι να αναχωρήσει για τη Μόσχα και το «Γκομέλσκι Καπ», κόντρα στην Ούνιξ Καζάν.