Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιάβαστος ο Πεδουλάκης

Αδιάβαστος ο Πεδουλάκης
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:46

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, είναι έντιμος και συμπαθητικός τύπος που ανέχεται βέβαια και υπομένει πολλά. Είναι πάντα επιλογή του. Υπέπεσε όμως σε απανωτά φάουλ κατά την παρουσίασή του από τον Παναθηναϊκό. Δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά. Δεν τον δασκάλεψαν και του ξέφυγαν κάποια πράγματα.

Είπε λοιπόν…

«Έγινε μια προσπάθεια εκ μέρους του προέδρου μας, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου…»!

Πρόεδρος είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος. Εκτός κι αν δουλεύουν τον κόσμο (σιγά τώρα) και τις αρχές (εδώ θέλει έλεγχο). Υπάρχουν χαρτιά, μεταβιβάσεις μετοχών και μένει να φανεί αν υπάρχει εικονική μεταβίβαση κτλ. Δεν γίνεται στα λόγια τα πάντα να είναι ο Γιαννακόπουλος αλλά στα χαρτιά να φαίνεται ο Παπαδόπουλος…

Το άλλο είναι καλύτεροι όμως…

«Είναι δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες»

Γιατί είναι δύσκολες; Δεν έχει ενημερωθεί ότι ο Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία είναι κερδοφόρα επιχείρηση; Έχει καταφέρει ένα «θαύμα» στον χώρο του μπάσκετ. Βγάζει λεφτά. Όταν οι υπόλοιπες ομάδες μπαίνουν μέσα, ο Παναθηναϊκός βγάζει λεφτά. Αυτά φαίνονται στους ισολογισμούς, γιατί ο Γιαννακόπουλος στα λόγια λέει συνέχεια «μπαίνουμε μέσα». Τι ισχύει; Μήπως και εδώ να γίνει ένας έλεγχος; Τυχαίο που από το΄12 δεν αφήνουν το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά της «πράσινης» ΚΑΕ;

Διαβάστε επίσης

Μπλατ: «Αν αλλάξει η συμπεριφορά της ΕΟΚ θα επιστρέψουμε»

Μπλατ: «Αν αλλάξει η συμπεριφορά της ΕΟΚ θα επιστρέψουμε»

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της πατρίδας του έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού και την «συμπεριφορά» της Ομοσπονδίας καθώς επίσης και για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι ΗΠΑ έχασαν και από τη Σερβία!

Οι ΗΠΑ έχασαν και από τη Σερβία!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε πει πριν το τουρνουά «αν βρεθούν στον δρόμο μας οι ΗΠΑ… ο Θεός μαζί τους». Η Σερβία κέρδισε την Αμερική με 94-89, αλλά για τις θέσεις… κατάταξης 5-8 και σε ένα παιχνίδι που ας μην γελιόμαστε δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό κίνητρο.