Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας στη διάθεση του Μπλατ!

Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κουζμίνσκας στη διάθεση του Μπλατ!
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:31
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τους Έλληνες διεθνείς και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να μπαίνουν στην προετοιμασία (κανονικά και όχι μεταβατικά), μετά την ολιγοήμερη άδειά τους, συνεχίστηκε την Κυριακή (15/09) η δουλειά στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον στη διάθεσή του, τους τρεις παίκτες του που έλειπαν στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο -με την Ελλάδα οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και τη Λιθουανία ο Κουζμίνσκας- και πλέον απομένει να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ολοκλήρωσε το Σάββατο (14/09) τις υποχρεώσεις του με τη Σερβία στην Κίνα.

Από κει και πέρα, ο κόουτς του Ολυμπιακού, περιμένει να δει από βδομάδα να μπαίνει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» και ο Σάσα Βεζένκοφ, που βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας και είναι θέμα ημερών να μπει στο 100%.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετέχει κανονικά και ο Μπράντον Πολ, ο οποίος ξεπέρασε την κάκωση που είχε αποκομίσει στο φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο και έχει μπει ξανά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Σε πέντε μέρες μπαίνει και ο Μιλουτίνοφ!

Σε πέντε μέρες μπαίνει και ο Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ θα ξεκινήσει με δύο ατομικές, Παρασκευή και Σάββατο και δεν θα παίξει στα φιλικά με Ερυθρό Αστέρα και Περιστέρι και στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας.

Την Παρασκευή… έχω μια δουλειά! (pics, vid)

Την Παρασκευή… έχω μια δουλειά! (pics, vid)

Το ΣΕΦ ανοίγει για φέτος τις πόρτες του, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται μπροστά στο κοινό του, ο αντίπαλος είναι «αδερφός» και last but not least… επιστρέφει ο Μίλαν Τόμιτς. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για την Παρασκευή (20/09) το βράδυ (21:15);