Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αρχή, νέα φανέλα

Νέα αρχή, νέα φανέλα
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:04

Μία νέα αφετηρία έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, έχοντας πάει κόντρα στο κατεστημένο, το οποίο κρατάει δέσμιο το ελληνικό μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια, κάνουν, από φέτος, μία νέα αρχή. Συνεχίζοντας με το μότο #mexritelous οι Πειραιώτες δείχνουν ότι δεν πρόκειται να «μασήσουν» από τον πόλεμο, τον οποίο δέχονται, σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, προχωρούν και συνεχίζουν να εξελίσσονται. Χτίζουν την ομάδα, η οποία θα κάνει την προσπάθεια για να αναδειχθεί στην Ευρωλίγκα και να ανέβει ψηλά, αναζητώντας νέες κορυφές. Και στην προσπάθεια αυτή, ο Θρύλος θα φέρει νέα φανέλα, την οποία η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο βασικός χορηγός της, η στοιχηματική εταιρεία Bwin, θα παρουσιάσουν, από κοινού την Πέμπτη 19/9, το απόγευμα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!

«Πέταξε» από το Βελιγράδι η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει πέντε ημέρες και θα δώσει δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό αλλά και το Περιστέρι.

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»

Για τα φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, που σημάνουν τη λήξη της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα και την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς, πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το Βελιγράδι.

Την Παρασκευή… έχω μια δουλειά! (pics, vid)

Την Παρασκευή… έχω μια δουλειά! (pics, vid)

Το ΣΕΦ ανοίγει για φέτος τις πόρτες του, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται μπροστά στο κοινό του, ο αντίπαλος είναι «αδερφός» και last but not least… επιστρέφει ο Μίλαν Τόμιτς. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για την Παρασκευή (20/09) το βράδυ (21:15);