Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:41
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για την Αθήνα ταξιδεύει ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες πέντε ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το βράδυ της Δευτέρας (16/09) μάλιστα θα προπονηθεί στη βοηθητική σάλα του ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θα δώσουν τρία φιλικά σε αυτό το διάστημα, ένα με το Περιστέρι και δύο με τον Ολυμπιακό. Θα παίξουν την Τρίτη (17/09) στις 20:00 με τον Ολυμπιακό, κεκλεισμένων των θυρών και δίχως τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και την Παρασκευή (20/09) στις 21:15, με ανοικτές για το κοινό του τις πόρτες, σε ένα ματς «αποκαλυπτηρίων» της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και αποθέωσης του Μίλαν Τόμιτς.

Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, δεν έχει μαζί του τον τραυματία Μπράνκο Λάζιτς αλλά και τον Όγκνιεν Κούζμιτς που περιμένει το «οκ» από τους γιατρούς, μετά το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε. Εκτός είναι και ο Μο Φαγιέ που έχει άδεια από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σενεγάλης.

Διαβάστε επίσης

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»

Για τα φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, που σημάνουν τη λήξη της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα και την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς, πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το Βελιγράδι.

Ιατρικά και έπιασε δουλειά ο Ντιλέινι στην Μπάρτσα! (pics, vid)

Ιατρικά και έπιασε δουλειά ο Ντιλέινι στην Μπάρτσα! (pics, vid)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι βρίσκεται στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό γκαρντ να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να τα λέει με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν με επιτυχία στην Μπάγερν Μονάχου.

Νέα αρχή, νέα φανέλα

Νέα αρχή, νέα φανέλα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η Bwin θα παρουσιάσουν την Πέμπτη τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού.