Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δούμε που βρισκόμαστε»
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:54
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Για τα φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, που σημάνουν τη λήξη της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα και την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς, πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το Βελιγράδι.

Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα τόνισε αρχικά: «Ταξιδεύουμε στην Αθήνα, όπου μετά από αυτά τα παιχνίδια, θα ανοίξουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα τον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της προετοιμασίας μας και περιμένουμε καλές επιδόσεις, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Τι κάνουμε καλά και που χρειαζόμαστε βελτίωση».

Στη συνέχεια ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τις απουσίες της ομάδας του: «Πηγαίνουμε χωρίς τον Λάζιτς που έχει έναν μικρό τραυματισμό και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Οι Φαγιέ και Κούζμιτς παραμένουν εκτός και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι».

Για τα φιλικά στην Αθήνα ανέφερε: «Θα είναι δυνατά παιχνίδια και θα τελειώσουμε με αυτά την περίοδο της προετοιμασίας μας, που ξεκινήσαμε πριν από περίπου έναν μήνα, στις 19 Αυγούστου. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια σε τέσσερις μέρες που θα μας δώσουν έναν ρυθμό και θα μας δείξουν τι μας περιμένει στη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Ιατρικά και έπιασε δουλειά ο Ντιλέινι στην Μπάρτσα! (pics, vid)

Ιατρικά και έπιασε δουλειά ο Ντιλέινι στην Μπάρτσα! (pics, vid)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι βρίσκεται στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό γκαρντ να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να τα λέει με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν με επιτυχία στην Μπάγερν Μονάχου.

Μη λείψει κανείς!

Μη λείψει κανείς!

Πλησιάζει το τεράστιο φιλικό με τα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα. Δείτε από που προμηθεύεστε εισιτήρια.

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!

Προπόνηση στο ΣΕΦ ο Ερυθρός Αστέρας!

«Πέταξε» από το Βελιγράδι η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει πέντε ημέρες και θα δώσει δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό αλλά και το Περιστέρι.

Νέα αρχή, νέα φανέλα

Νέα αρχή, νέα φανέλα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η Bwin θα παρουσιάσουν την Πέμπτη τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού.