Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είπαμε μέχρι τέλους και έγινε πράξη!»

«Είπαμε μέχρι τέλους και έγινε πράξη!»
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:10

Παρόντες στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος! Με τους προέδρους του Θρύλου να μιλούν στην εκδήλωση και να κάνουν λόγο για μία ιστορική χρονιά, τονίζοντας παράλληλα, ότι έκαναν πράξη το… μέχρι τέλους!

Αρχικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε την BWIN. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα!

Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες! Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Να ευχαριστήσω την BWIN για τη συνεργασία, η οποία συνεχίζεται όλο και καλύτερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες για αυτό. Θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και ίσως να αλλάξει η μοίρα και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γιατί του ελληνικού έχει αλλάξει. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη».

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

«Θα δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν, τονίζοντας πως όλοι θα δώσουν ό,τι έχουν για να πάρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.