Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:45

Δεν πολυακούστηκε η αλήθεια είναι μέσα στο καλοκαίρι για ομάδες, ο Αξέλ Τουπάν, που κυκλοφορούσε ελεύθερος. Για τη Μακάμπι γράφτηκε και μετά όταν τραυματίστηκε ο Μιλοσάβλιεβιτς, τον ανακοίνωσε η Μάλαγα για αντικαταστάτη του Σέρβου.

Ο Γάλλος, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς αποχώρησε αδικαιολόγητα από την ομάδα, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και για την πρόταση από το ΝΒΑ που περίμενε και… δεν ήρθε!

«Ήταν απόφαση δική μου να μην υπογράψω με κανέναν σύλλογο και να περιμένω το ΝΒΑ. Αποφάσισα να περιμένω όσο μπορούσα ειδικά από τη στιγμή που θα πήγαινα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία. Όταν η Μάλαγα επικοινώνησε μαζί μου κατάλαβα πως είναι το σωστό μέρος για μένα».

Ο Τουπάν δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει πως μίλησε με τον συμπατριώτη του Ματίας Λεσόρτ παίρνοντας πληροφορίες για την ομάδα, καθώς ο Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε πέρσι εκεί.

Διαβάστε επίσης

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!

Με μικροπροβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα, ενόψει του τελευταίου διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα, ώστε για 2η συνεχόμενη preseason να πάρει μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ», που θα διεξαχθεί στις 24 (Τρίτη) και 25 (Τετάρτη) Σεπτεμβρίου. Πρώτος αντίπαλος η Ούνικς του Μάντζαρη.