Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαφές: «Άκου ανώνυμε δειλέ, οι ψευτομαγκιές τελείωσαν»

Μπαφές: «Άκου ανώνυμε δειλέ, οι ψευτομαγκιές τελείωσαν»
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:37

Το blog Grizoi Lykoi το οποίο λένε ανήκει στον Μπάμπη Καραμανλή, τον ΠΡΩΗΝ πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ και ο οποίος υπογράφει πολλά κείμενα στον συγκεκριμένο ιστότοπο, έχει ένα σκοπό: Να υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τα μέλη της και φυσικά τους αρεστούς δημοσιογράφους. Δεν είναι παράξενο που βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Σπύρο Γκόντα.

Αυτός ο ιστότοπος λοιπόν έγραψε ένα παρασκήνιο και καλά από το φιλικό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μόνο που τα έγραψε όπως ήθελε, όπως βόλευαν και φυσικά… ΑΝΩΝΥΜΑ.

Βάζουμε φωτογραφία γιατί δεν αξίζουν ούτε κλικ.

Η απάντηση ήρθε από τον team manager του Ολυμπιακού, Χρήστο Μπαφέ. Ακριβώς όπως έπρεπε!

«Άκου ανώνυμε δειλέ. Δεν επιτέθηκαν ένα - δυο παράγοντες του Ολυμπιακού στους διαιτητές του φιλικού με το Περιστέρι. Εγώ τα είπα στον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή και μόνο αυτόν, αλλά μάλλον είναι φίλος σου και τον έκρυψες. Κι αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί του τα είπα. Γράψε το όνομα μου γιατί εγώ δεν κρύβομαι σαν κι εσένα στα υπόγεια.

Άκου και κάτι άλλο. Είσαι πολύ μικρός για να απειλείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κι εσύ και οι όμοιοι σου. Οι ψευτομαγκιές τελείωσαν».

Θέλετε το παρασκήνιο;

Ο Σκορδίλης κάνει σκληρό φάουλ με το που ξεκινάει το φιλικό στον Χαπ και οι «ερυθρόλευκοι» ζητάνε τεχνική ποινή. Ο ρέφερι Διαμαντής λέει: «Φιλικό είναι ρε παιδιά τι να δώσω τεχνική ποινή;». Ποια ήταν η συνέχεια; Έδωσε δύο τεχνικές ποινές στον Ολυμπιακό. Αυτά δεν τα έγραψε ο «ανώνυμος φίλος» του Μπάμπη Καραμανλή στον ιστότοπο;

Για να δούμε αν θα τα γράφει ο «συμβουλάτορας», όπως λένε, του Βασιλακόπουλου, στο νέο του σάιτ, στο basketika.gr. Κι αυτό για έναν συγκεκριμένο λόγο βγήκε. Για να υπερασπίζεται τον Γιώργο και την ΚΕΔ.

Διαβάστε επίσης

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!

Με μικροπροβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα, ενόψει του τελευταίου διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Ο Γάλλος, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς αποχώρησε αδικαιολόγητα από την ομάδα, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και για την πρόταση από το ΝΒΑ που περίμενε και… δεν ήρθε!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!

Στην Cosmote το «Γκομέλσκι Καπ»!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα, ώστε για 2η συνεχόμενη preseason να πάρει μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ», που θα διεξαχθεί στις 24 (Τρίτη) και 25 (Τετάρτη) Σεπτεμβρίου. Πρώτος αντίπαλος η Ούνικς του Μάντζαρη.