Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!

Ενοχλήσεις στα πλευρά ο Σπανούλης!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με μικροπροβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα, ενόψει του τελευταίου διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τους Βασίλη Σπανούλη και Γουέιντ Μπόλντγουϊν να βγάζουν μέρος της προπόνησης των «ερυθρόλευκων» και να μην ακολουθούν όλο το πρόγραμμα.

Ο αρχηγός νιώθει ενοχλήσεις λόγω αιματώματος στα πλευρά, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ γνωστή είναι η κατάσταση με τον Αμερικανό γκαρντ.

Έχει κάνει ένεση για το πρόβλημα στο μετατάρσιο (οστικό οίδημα) και συνεχίζει με θεραπείες στη Μόσχα μαζί με το τιμ των Πειραιωτών και καθημερινά η κατάστασή του εκτιμάται και αξιολογείται. Δύσκολα πάντως θα παίξει στο φιλικό της Τρίτης (24/09) με την Ούνικς Καζάν (CosmoteSport 4).

Διαβάστε επίσης

Παίζει ο Σπανούλης με Ούνιξ, εκτός ο Μπόλντγουιν

Παίζει ο Σπανούλης με Ούνιξ, εκτός ο Μπόλντγουιν

Ο Ολυμπιακός κάνει τζάμπολ στο «Γκομέλσκι Καπ» της Μόσχας απέναντι στην Ούνικς Καζάν (Cosmotesport 4) του Βαγγέλη Μάντζαρη πλέον και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει κανονικά τον Βασίλη Σπανούλη στη διάθεσή του.

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Τουπάν: «Περίμενα για ΝΒΑ, αλλά…»!

Ο Γάλλος, πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια καθώς αποχώρησε αδικαιολόγητα από την ομάδα, μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και για την πρόταση από το ΝΒΑ που περίμενε και… δεν ήρθε!