Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα... σοκάρουμε κόσμο στην Ευρωλίγκα!»

«Θα... σοκάρουμε κόσμο στην Ευρωλίγκα!»
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 10:06

Στους εκπροσώπους του Τύπου, στην Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, μίλησε ο Κέβιν Πάντερ. Με τον Αμερικανό γκαρντ να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη φετινή χρονιά των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα...

Αρχικά, ο Πάντερ δήλωσε: «Εχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε. Είχαμε κάποια καλά παιχνίδια για να δούμε και εμείς που βρισκόμαστε. Θα είναι μία πολύ όμορφη σεζόν. Είμαστε μία νέα ομάδα και αυτή ουσιαστικά πρέπει να είναι από τις πρώτες συναντήσεις μας ως κανονική ομάδα και η πιο ολοκληρωμένη. Θεωρώ, ότι θα τα πάμε πολύ καλά και απλά θα χρειαστεί τώρα να βρούμε την χημεία μας στο παρκέ».

Για το ότι θα αγωνίζεται, πλέον, στο ΣΕΦ: «Νιώθω πολύ καλά που θα παίζω εδώ. Το γήπεδο το γνωρίζω καλά. Έχω παίξει μία δύο φορές εδώ μέσα αφού έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν. Νιώθω καλά και πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ γερή χρονιά όπως προείπα, συναρπαστική και θεωρώ ότι θα... σοκάρουμε αρκετό κόσμο».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Από την μεριά μου δεν προσπαθώ να διαχωρίσω τα επίπεδα (σ.σ. Ευρωλίγκα με Champions League) και ότι αυτό είναι πιο δύσκολο από το άλλο. Είναι ακόμα μπάσκετ. Πρέπει να βάλεις την μπάλα στο καλάθι. Εννοείται ότι είναι μία μεγαλύτερη διοργάνωση και υπάρχει ακόμα πιο μεγάλος ανταγωνισμός αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι ειλικρινά. Για μένα παραμένει μπάσκετ. Οπότε από την μεριά μου εγώ θα βγω εκεί έξω και θα παίξω το μπάσκετ μου».

Για το ένα ματς την εβδομάδα, ο Πάντερ είπε: «Έχει κάποια θετικά αλλά έχει και κάποια αρνητικά. Αλλά έτσι είναι και είναι μία κατάσταση στην οποία θα συμμετέχουμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε».

Έπειτα, τόνισε: «Θέλω να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο. Έτσι και όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Θέλαμε να κερδίσουμε τίτλους και το καταφέραμε. Το ίδιο έκανα και με την Βίρτους! Και το ίδιο θέλω να συμβεί και εδώ. Θέλω να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα. Τίποτα δεν αλλάζει... Είναι μόνο μπάσκετ, οπότε μπαίνεις στο παρκέ, δουλεύεις σκληρά και τα σπουδαιότερα θα έρθουν στην συνέχεια».

Ο Πάντερ, μάλιστα, αποκάλυψε τι του είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ: «Να είμαι ο καλύτερος συμπαίκτης! Να μπαίνω στο παρκέ και να κάνω την δουλειά μου, να είμαι διαχειρίσιμος στο κοουτσάρισμά του, να παίζω άμυνα και ουσιαστικά να κάνω όσα με χαρακτηρίζουν. Εγώ θέλω να είμαι σκληρός και να παίξω όσο καλύτερα γίνεται. Ήδη οι φίλοι της ομάδας μου είναι κοντά μας, αλλά εγώ θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται».

Διαβάστε επίσης

To «βάρος» της πρεμιέρας για τον φετινό Ολυμπιακό!

To «βάρος» της πρεμιέρας για τον φετινό Ολυμπιακό!

Αν δεν καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το «Αστρομπάλ», αμέσως-αμέσως θα ξεκινήσει με ντεζαβαντάζ στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς αυτή η ήττα δεν μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια και θα τον «ακολουθεί»!