Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 - 15:00

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ, στη Media Day του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Με τον διεθνή φόργουορντ να εκφράζει τη χαρά του που φορά την ερυθρόλευκη φανέλα!

Αρχικά, ο Βεζένκοφ μίλησε για το πρόβλημα του στον ώμο, τονίζοντας: «Είχα ένα πρόβλημα που έπρεπε να διορθωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Πλέον νιώθω καλά, έχω κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα οπότε είμαι στο στάδιο προσαρμογής να βρω και εγώ τον ρυθμό μου και να ταιριάξουμε με τους ξένους παίκτες στην χημεία. Είδαμε ότι στα φιλικά έχουμε δουλειά ακόμα. Έχω δουλέψει προσωπικά διαφορετικά από τις προηγούμενες σεζόν το καλοκαίρι, αλλά είμαι υγιής και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, δήλωσε: «Με κάποια παιδιά που γνωριζόμαστε και από πέρσι και από πριν είμαστε μία καλή παρέα. Με τους καινούριους τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον σιγά-σιγά. Νομίζω, για εμάς το πρώτο πράγμα που πρέπει να βγει είναι η χημεία στο γήπεδο. Να δουλέψουμε σκληρά και να αξιοποιήσουμε αυτό το ένα ματς, το περιβόητο ένα ματς στην εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ένας ματς την εβδομάδα, ανέφερε: «Εγώ έχω πέντε χρόνια που έχω να παίξω ένα ματς την εβδομάδα. Άλλοι έχουν ακόμα περισσότερο. Είναι μία καινούρια διαδικασία και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Η ήττα και η νίκη δεν θα ξεχνιέται εύκολα. Θα έχουμε τον χρόνο να μαθαίνουμε να είμαστε πιο ετοιμασμένοι και πιο φρέσκοι και να δούμε τι θα γίνει».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται, σχολίασε: «Να δούμε Σάσα στο παρκέ και από εκεί και πέρα ό,τι θέλει ο κόουτς! Και στο τρία και στο τέσσερα. Οπου χρειαστεί η ομάδα βοήθεια. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, να είμαι 100% υγιής, να είμαι καλά και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να φέρουμε νίκες και να είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη και από τον κόουτς Μπλατ και απο την διοίκηση είναι αμοιβαία».

Και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω η ομάδα να τα πάει καλά, να αφήσουμε πίσω την περσινή σεζόν, να την ξεχάσουμε και να καταφέρουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ούτε να μιλάμε για οχτάδα ούτε για τίποτα. Να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να είναι ένας τελικός για εμάς».

Διαβάστε επίσης