Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το σκάνδαλο με το «πράσινο» ΟΑΚΑ!
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 17:34

Τα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ και οι παρεμβατικές –υπό άκρα μυστικότητα και κινούμενοι στο σκοτάδι βέβαια- τάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, δεν θα μπορούσαν να μείνουν «θαμμένα» εσαεί. Γιατί, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, «αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη». Δεν θα έμενε το «δώρο» του Γιώργου Βασιλειάδη στον Παναθηναϊκό για πάντα κρυφό, πόσο μάλλον, όταν την ίδια ώρα, ο τέως Υφυπουργός Αθλητισμού, αυθαίρετα τιμολογούσε διαφορετικά τον Ολυμπιακό για το ΣΕΦ, φτάνοντας στο σημείο οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν τιμολογηθεί για το πεπαλαιωμένο ΣΕΦ με 530.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός για το πολύ πιο σύγχρονο, καινούριο (σε σχέση με το ΣΕΦ) ΟΑΚΑ και για περισσότερους χώρους, με 517.000 ευρώ.

Επιταγή 100 χιλιάδων και διακανονισμός με βάση το συμβόλαιο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ένα συμφωνητικό με τη παλιά διοίκηση του ΣΕΦ το οποίο δεν τηρήθηκε. Μια απλή ματιά να ρίξει κανείς στο συμφωνητικό θα το καταλάβει. Όχι μόνο τιμολογήθηκε αυθαίρετα αλλά δεν έγιναν και πράγματα από την πλευρά του Σταδίου ως όφειλαν με βάση το συμφωνητικό (δεν έγινε κανένα έργο, ο ένας πίνακας μπήκε πέρσι από το… 2015 που όριζε το συμβόλαιο, περιφερειακά του Σταδίου δεν έχει γίνει το παραμικρό κτλ.). Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν έκατσε με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ και συζήτησε ώστε να βρεθεί η νόμιμη λύση. ΚΑΤΕΒΑΛΕ επιταγή 100.000 ευρώ άμεσα πληρωτέα και υπεγράφη διακανονισμός μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, με το ποσό να αποφασίζεται από κοινού και με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί και όχι φυσικά τις αυθαίρετες τιμολογήσεις που γίνονταν όπως φαίνεται με εντολή Βασιλειάδη.

Περισσότερα το ΣΕΦ απ’ ότι το ΟΑΚΑ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, για το διπλάσιο γήπεδο, ο «κόκκινος» Υπουργός όπως τον αποκαλούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνοντας σόου στο γραφείο του πριν από λίγους μήνες, υπό άκρα μυστικότητα και με δική του παρέμβαση ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ το ενοίκιο της ΚΑΕ ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ από 695.000 ευρώ σε 517.000 ανά έτος. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός τιμολογήθηκε για ένα αρχαίο γήπεδο με 530.000 ευρώ και για το διπλάσιο γήπεδο, στο οποίο ενοικιάζει όλους τους χώρους κι όχι κάποιες αίθουσες (και δεν έχει και θέρμανση κι από πάνω, όπως φώναζε πέρσι ο Πιτίνο), πολύ πιο καινούριο και σύγχρονο, ο Παναθηναϊκός τιμολογήθηκε με 517.000 ευρώ. Αν δεν είναι αυτό «διαφάνεια» ΣΥΡΙΖΑ τότε τι είναι;

230 χιλιάδες το τίμημα της ΑΕΚ (;)

Θέλετε κι άλλο; Την ίδια ώρα, ο κουβαρντάς Μάκης Αγγελόπουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ τιμολογείται με το αστρονομικό ποσό των 230.000 ευρώ. Δεν νοικιάζει όλους του χώρους, δεν έχει τον ίδιο αριθμό ευρωπαϊκών αγώνων, αλλά προσέξτε, έχει τη δυνατότητα να κόβει 18.000 εισιτήρια κι όχι 11.000 όπως ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)

Αρχίζει το… ταξίδι! (vid)

Πρώτη στάση στην Ευρωλίγκα, για τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ το Αστρομπάλ και πρώτος αντίπαλος η Βιλερμπάν. Δείτε το promo video που μας βάζει στο κλίμα!

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...

Όλα για νικηφόρο ξεκίνημα...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζειστην Γαλλία την Βιλερμπάν στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη. Live στο gavros.gr/NS1 στις 21:45.