Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για το καλό και των δύο πλευρών…»

«Για το καλό και των δύο πλευρών…»
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 18:21

Δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι το οποίο έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός μίλησε για την από κοινού απόφαση με τους Πειραιώτες για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας, τονίζοντας ότι αυτή ήρθε για το καλό και των δύο πλευρών.

Ο Μπλατ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τόνισε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία του μαζί τους, στέλνοντας τις ευχές του για ό,τι καλύτερο στην καριέρα και στη ζωή τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ…

«Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και εμένα, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών. Το διάστημα της παραμονής μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδες και σημαντικό με πολλές έννοιες. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τη διοίκηση, τους παίκτες και το προσωπικό, με το οποίο είχα την ευχαρίστηση να δουλέψω και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα προσωρινά, «παίζει» δυνατά ο Μπαρτζώκας!

Κεμζούρα προσωρινά, «παίζει» δυνατά ο Μπαρτζώκας!

Με τον Λιθουανό προπονητή στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βαλένθια, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν συζητήσεις με προπονητές, με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα να «παίζει» δυνατά...