Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κύριος και μάγκας» (pic)

«Κύριος και μάγκας» (pic)
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 11:59

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ προχωράει, για την επόμενη -μετά Μπλατ- ημέρα, αλλά οι διαπροσωπικές σχέσεις δεν τελειώνουν εύκολα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποχωρεί ως φίλος, από τον Ολυμπιακό και αυτή κατέστη σαφές, με την τοποθέτησή του, στα Social Media, ο τιμ μάνατζερ και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές.

«Κάθε μέρα μαζί σου κι ένα μάθημα. Είναι σπουδαίο πράγμα στη ζωή σου να συναντάς ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο. Κόουτς σε ευχαριστώ για όλα. Κύριος και μάγκας», έγραψε χαρακτηριστικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού, δείχνοντας την σχέση, την οποία έχει αναπτύξει ο Μπλατ, με άπαντες στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα, θα αναλάβω για δύο παιχνίδια»

Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα, θα αναλάβω για δύο παιχνίδια»

Στο λιθουανικό «15min.lt» μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό τού ζήτησαν να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια, με Βαλένθια (11/10) και Ζενίτ (18/10).

Κεμζούρα προσωρινά, «παίζει» δυνατά ο Μπαρτζώκας!

Κεμζούρα προσωρινά, «παίζει» δυνατά ο Μπαρτζώκας!

Με τον Λιθουανό προπονητή στον πάγκο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βαλένθια, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν συζητήσεις με προπονητές, με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα να «παίζει» δυνατά...