Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα, θα αναλάβω για δύο παιχνίδια»

Κεμζούρα: «Σοκαρίστηκα, θα αναλάβω για δύο παιχνίδια»
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 15:27

Στο λιθουανικό «15min.lt» μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό τού ζήτησαν να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια, με Βαλένθια (11/10) και Ζενίτ (18/10).

«Σοκαρίστηκα, όπως πιστεύω και όλοι. Ήταν αναπάντεχο. Φυσικά η ομάδα δεν έπαιζε όπως όλοι περίμεναν, αν και υπήρχαν πολλοί λόγοι για αυτό. Δε θα πω κάτι καινούριο, αλλά προετοιμαζόμασταν με μισή ομάδα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όταν ήρθαν όλοι, χρειαστήκαμε χρόνο για να καταλάβουν όλοι πού βρισκόμαστε.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ήθελε αυτά τα αποτελέσματα. Φυσικά κι εμείς ήμασταν δυσαρεστημένοι και σκεφτόμασταν τι αλλαγές θα κάνουμε. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε περισσότερο χρόνο, αλλά οι Ιδιοκτήτες το είδαν διαφορετικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για αυτό είναι οι ιδιοκτήτες και εμείς πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις αποφάσεις. Ήταν σοκ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Όσον αφορά την κουβέντα που είχε ο ίδιος με την διοίκηση του Ολυμπιακού, ο Λιθουανός προπονητής τόνισε πως του ζητήθηκε να αναλάβει για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

«Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το καθήκον, αν γίνει κάτι πρέπει να είμαι έτοιμος. Έπρεπε να αναλάβω και να συνεχίσω να δουλεύω».

Για τον Μπλατ είπε: «Ο Ντέιβιντ μας έφερε στην ομάδα και του είμαι ευγνώμων, όπως και για πολλά πράγματα στην καριέρα μου. Μου έδωσε πολλά, αλλά η κατάσταση τώρα είναι τέτοια που δεν γίνεται να τα πετάξω όλα».

Διαβάστε επίσης

Στην Ιταλία ο Βεζένκοφ

Στην Ιταλία ο Βεζένκοφ

Υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα, του υπηρεσιακού προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μπλατ, προπονήθηκε τη Δευτέρα (7/10) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και μάλιστα, δύο φορές, πρωί- απόγευμα.