Ντουντούκα
Πάει και ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ρίζα του κακού είναι στις ενώσεις!

Η ρίζα του κακού είναι στις ενώσεις!
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019 - 20:07

Ένα πανηγυρικό κλίμα έγινε διακριτό με την γνωστοποίηση της θέσπισης νομοθετικού πλαισίου από τον Λευτέρη Αυγενάκη, με το οποίο θα μπει ένα τέλος στους ισόβιους προέδρους, με τρανταχτό παράδειγμα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Δεν αρκεί… Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια γερά θεμέλια με τις Ενώσεις με αποτέλεσμα να βγαίνει με 94% στις εκλογές.

Η ρίζα του κακού είναι σε αυτούς που ψηφίζουν και πολλές φορές διπλοψηφίζουν, καθώς δεν υπάρχει ουδεμία διαφάνεια. Το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο. Αυτός που φέρει τον τίτλο.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν ήταν πρόεδρος της ΕΟΚ όταν «βασίλευε» στη Fiba Europe αλλά μην γελιόμαστε αυτός έκανε κουμάντο. Έλυνε και έδενε.

Το να μην κάθεται στην καρέκλα, δεν λέει τίποτα. Το «σύστημά» του μπορεί κάλλιστα να εκλέξει τον «μπροστινό», μια «μαριονέτα» με 94% ο οποίος θα κάνει ότι του λέει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο Ολυμπιακός δεν πολεμάει το πρόσωπο, αλλά το «σύστημα». Η ριζά του κακού είναι στις Ενώσεις.

Στα σωματεία «σφραγίδες» που λαμβάνουν χρήματα από τις κρατικές επιχορηγήσεις, ψηφίζει την παράταξη του Βασιλακόπουλου αλλά… δεν υπάρχει πουθενά αθλητικό σωματείο παρά μόνο στα χαρτιά.

Όλα αυτά θα πρέπει να κοιτάξει και να ερευνήσει σε βάθος ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Πολιτεία.

Διαβάστε επίσης

«Δεν ασχολούμαι με φήμες»

«Δεν ασχολούμαι με φήμες»

Ο Μίλαν Τόμιτς με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε στις φήμες που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Together we fight: Απέδειξε το!

Together we fight: Απέδειξε το!

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τη στήριξη του κόσμου του και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιεί τους τρόπους και τις ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων για τους αγώνες της στην Ευρωλίγκα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.