Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ηλικία είναι απλά… ένας αριθμός!

Η ηλικία είναι απλά… ένας αριθμός!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 19:26

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παρασκευή (11/10) στο ΣΕΦ τη Βαλένθια και η Ευρωλίγκα στέκεται στους 30άρηδες παίκτες και των δύο ομάδων. Όπως επισημαίνει, η ηλικία στην περίπτωσή τους είναι απλά ένας αριθμός, καθώς έχουν βαρυσήμαντους ρόλους στις ομάδες τους.

Ο Ολυμπιακός έχει πρώτον απ΄ όλους τον θρυλικό του αρχηγό, τον Βασίλη Σπανούλη στα 37 του και ακολουθεί ο έτερος αρχηγός, ο Γιώργος Πρίντεζης στα 34. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ είναι κι αυτός 30, ενώ σε λίγες μέρες θα τα κλείσει και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (19 Οκτωβρίου).

Δεν πάει πίσω η Βαλένθια. Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο είναι 35 ετών ενώ ο Σαν Βαν Ρόσομ είναι 35. Ο Άαρον Ντούρνεκαμπ είναι κι αυτός επίσης στα 33 του χρόνια ενώ τα 30 έχει κλείσει και ο Κουίνομ Κολόμ.

Διαβάστε επίσης

Το promo βίντεο του Ολυμπιακός-Βαλένθια! (vid)

Το promo βίντεο του Ολυμπιακός-Βαλένθια! (vid)

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ετοίμασε ένα promo βίντεο για το ματς με την ισπανκή ομάδα, την Παρασκευή (9/10) για την Ευρωλίγκα, καλώντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό στάδιο…

Με Βεζένκοφ συνέχισε τη δουλειά για Βαλένθια!

Με Βεζένκοφ συνέχισε τη δουλειά για Βαλένθια!

Με τον Σάσα Βεζένκοφ να επιστρέφει από την Ιταλία και να προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Παρασκευής.