Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε βήμα-βήμα»

«Πάμε βήμα-βήμα»
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 14:02

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα, στην κάμερα της Nova, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και του αγώνα με τη Βαλένθια:

«Δεν είμαι χαρούμενος για όσα έγιναν. Αυτά είναι στη ζωή, έρχονται πράγματα που δεν περιμένεις. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μου ζήτησαν να μείνω για τουλάχιστον τα επόμενα δύο ματς. Ήταν ένα σοκ στην αρχή. Θέλαμε να έχουμε περισσότερες μέρες. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά λίγα πράγματα. Θα το πάμε βήμα-βήμα, μερικά από αυτά χρειάζονται χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι», είπε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Το σκορ του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ δεν λέει απολύτως τίποτα. Κάθε ματς έχει την δική του ζωή. Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε τρομερή επίθεση. Είναι επικίνδυνη η Βαλένθια, όμως, έχουν μέγεθος σε όλες τις θέσεις. Παίζουν μαζί για χρόνια και έχουν χημεία, γνωρίζονται καλύτερα, από ότι εμείς. Έχουν τον Ντούμπλιεβιτς, τον Βαν Ρόσομ, κάποιους πιο νέους, ταλαντούχους μπασκετμπολίστες. Παίζουν διαφορετικές άμυνες και είναι καλοί σε αυτό. Δεν είναι τίποτα εύκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τρέξουμε. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Δεν σκέφτομαι τόσο μακριά, βήμα - βήμα. Αύριο είναι το παιχνίδι της χρονιάς για μένα».

Τέλος, για το παιχνίδι που θα πρέπει να περιμένουμε, από τον Ολυμπιακό, αύριο, τόνισε: «Έμαθα με τον Μπλατ, δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, κατανόησα πολλά. Θα δείτε πολύ από το παιχνίδι του, όμως έχω σίγουρα και τη δική μου εμπειρία. Όλοι οι προπονητές έχουν την φιλοσοφία τους. Θα προσπαθήσω να είμαι ο προπονητής Κεμζούρα. Δεν θα ήθελα να τα αλλάξουμε όλα. Είχαμε καλές ιδέες, αλλά η εκτέλεση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή».

Διαβάστε επίσης