Ντουντούκα
Όλη η προσοχή τώρα στον ΟΦΗ! Αυτό μετράει!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βεζένκοφ: «Είμαστε έτοιμοι για μια μάχη»

Βεζένκοφ: «Είμαστε έτοιμοι για μια μάχη»
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 14:44

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στη Nova: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Με την εμφάνιση που κάναμε (σ.σ στη Βιλερμπάν), δώσαμε αυτή την αίσθηση (σ.σ ότι η ομάδα δεν είναι καλά). Εμείς φταίμε, είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα. Ζούμε και στην Ελλάδα, όλα κρίνονται γρήγορα, έχουμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε όμως. Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μία εβδομάδα.

Πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ πάθος και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.

Όταν φεύγει ο προπονητής, οι παίκτες δένονται περισσότερο. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για μία μάχη που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Εγώ την είδα και με την Μπιλμπάο (σ.σ τη Βαλένθια). Δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά είναι δεμένοι, παίζουν χρόνια μαζί, έχουν καλούς παίκτες. Δεν παίζουμε και εμείς καταπληκτικά! Πρέπει να κάνουμε τα βασικά του μπάσκετ, να δείξουμε καρδιά και μυαλό, ώστε να υπάρξει και η ηρεμία».

Διαβάστε επίσης

«Πάμε βήμα-βήμα»

«Πάμε βήμα-βήμα»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν ήθελε να ανοίξει την κουβέντα περί πιθανής… μονιμοποίησής του, στον πάγκο του Ολυμπιακού και προτίμησε να μείνει στη Βαλένθια.