Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απαντήσεις»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απαντήσεις»
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 19:42

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, το βράδυ της Παρασκευής μίλησε ο Ζάουμε Πονσαρνάου στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός της Βαλένθια ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, που έρχεται από μια βαριά ήττα και θέλει να δώσει απαντήσεις. Έχει ταλέντο, αλλά ακόμα του λείπει η συνοχή του συνόλου. Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, που έχουν πάρει δύο Final 4.

Επίσης, στην ομάδα υπάρχει ο Μιλουτίνοφ, ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στη λίγκα. Οι υπόλοιποι παίκτες επίσης μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο στυλ τους και να βρούμε απαντήσεις».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχολίασε: Ο Λαϊμπερί είχε μυϊκά προβλήματα και θα κάνει εξετάσεις. Δεν δείχνει κάτι σοβαρό, όμως ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός. Ας περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων».

Διαβάστε επίσης

Βαλένθια: Με αέρα τροπαιούχου!

Βαλένθια: Με αέρα τροπαιούχου!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια (21:30) την Παρασκευή (11/10) στο ΣΕΦ (Novasports 2) για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην παρουσίαση των «νυχτερίδων».

Στο ΣΕΦ ΔΕΝ καπνίζουμε!

Στο ΣΕΦ ΔΕΝ καπνίζουμε!

Ανακοίνωση για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, τις συνέπειες του τσιγάρου -φυσικά και του παθητικού καπνίσματος- αλλά και τους χώρους που θα δημιουργηθούν εξωτερικά του ΣΕΦ για τους καπνιστές εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός...