Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμίζουμε το γήπεδο, δίνουμε ώθηση!

Γεμίζουμε το γήπεδο, δίνουμε ώθηση!
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 14:11

Υπάρχουν περιπτώσεις, μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο, κατά τις οποίες μία ομάδα μπορεί να μην είναι και στα… καλύτερά της. Σε αυτές τις περιόδους, μέσα σε μία σεζόν, τις δύσκολες, πρέπει να επικρατεί η ομοψυχία και η ενότητα. Ομάδα και κόσμος πρέπει να γίνονται, πιο πολύ από ποτέ, ένα! Να πορεύονται μαζί και να φτάνουν μαζί, στους στόχους.

Αυτό πρέπει να συμβεί και απόψε το βράδυ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει, για ματς Ευρωλίγκας, στο ΣΕΦ και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, όπως πάντα. Με τη φωνή του, το πάθος του, το τραγούδι, το χειροκρότημα, σε κάθε κατοχή, σε κάθε προσπάθεια, να ωθεί την ομάδα στην επίτευξη πόντων και, σταδιακά, στη νίκη. Η δύναμη του κόσμου είναι απεριόριστη και πρέπει απόψε να βγει και πάλι στο παρκέ, μέσω των παικτών.

Η σύνδεση εξέδρας και αγωνιστικού χώρου είναι σπουδαία. Απόψε πρέπει να είναι στο απόγειό της, γιατί ο Θρύλος χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, να φτάσει σε μία τόσο σημαντική νίκη, απέναντι στη Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

«Ίσως βγει σε καλό…»

«Ίσως βγει σε καλό…»

Ο Μπροκ Μότουμ, παίκτης της αποψινή αντιπάλου του Ολυμπιακού, Βαλένθια, σχολίασε τη φυγή Μπλατ και το φετινό «πείραμα» των Πειραιωτών.