Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, ο Κεμζούρα μας κράτησε ενωμένους»

«Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, ο Κεμζούρα μας κράτησε ενωμένους»
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 23:35

Φανταστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης κόντρα στην Βαλένθια, σημειώνοντας 17 πόντους με 4/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και έχοντας και 6 ασίστ στο ματς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ, ενώ στάθηκε στην τρομερή δουλειά του Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος κράτησε όλους ενωμένους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ο κόουτς Κεμζούρα έκανε σπουδαία δουλειά, μας κράτησε ενωμένους. Προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του. Όλοι θέλουμε να παίζουμε το ίδιο και να φέρνουμε αποτελέσματα, όπως τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εκτελέσαμε το πλάνο του και τα καταφέραμε».

Για το αν μπορεί να έχει τέτοιες εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κάθε ματς της Ευρωλίγκας:

«Σίγουρα. Απολαμβάνω το μπάσκετ και τις ευθύνες. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Ο κόουτς Κεμζούρα με εμπιστεύτηκε και θέλησα να βοηθήσω το σύνολό μας να κερδίσει».

Διαβάστε επίσης

«Αφιερώνω τη νίκη στον Μπλατ»

«Αφιερώνω τη νίκη στον Μπλατ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Βαλένθια στον φίλο του, Ντέιβιντ Μπλατ, τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι οι παίκτες του έκαναν καταπληκτική δουλειά.

Έβγαλε αντίδραση...

Έβγαλε αντίδραση...

Ο Ολυμπιακός μεταλλαγμένος, κάνοντας απλά πράγματα και κυρίως παίζοντας σαν να κρίνεται η «ζωή» του, έβγαλε μπροστά την παλιοσειρά και επιβλήθηκε της Βαλένθια με 89-63.