Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να μείνουμε όλοι ενωμένοι»

«Να μείνουμε όλοι ενωμένοι»
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - 00:42

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού με 89-63 επί της Βαλένθια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του απήλαυσαν επιτέλους το μπάσκετ, υπογραμμίζοντας ότι ελπίζει όλοι στην ομάδα να συνεχίσουν ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτέλους παίξαμε σαν ομάδα και διασκεδάσαμε παίζοντας, απολαύσαμε το μπάσκετ. Ξέρω τον ρόλο μου και προσπαθώ να τον υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου ήμουν αυτός που έφερνε ενέργεια και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με αυτό τον τρόπο.

Έτσι είναι το μπάσκετ, τη μία φορά θα έχεις μια καταπληκτική ημέρα, μια άλλη θα είσαι χάλια. Απόψε όλοι είναι χαρούμενοι, αλλά αύριο ξεκινά η προετοιμασία για ένα άλλο παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά των σπορ, η ομορφιά του μπάσκετ. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις πως είσαι καλύτερος από την αντίπαλη ομάδα.

Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, όπως στον δρόμο. Είμαι από τη Λιθουανία, όπου όλοι μας αναγνωρίζουν, αλλά ήταν κάτι που μου έκανε έκπληξη για το ότι συμβαίνει και εδώ στην Ελλάδα. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη. Ελπίζω πως όλοι στην ομάδα αλλά και γύρω από αυτήν θα μείνουν ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Τόμπσον!

Επιστρέφει στο ΝΒΑ ο Τόμπσον!

Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετακομίζει ξανά στον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ, για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς…