Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα, πιο ηχηρό από την ίδια τη νίκη

Το μήνυμα, πιο ηχηρό από την ίδια τη νίκη
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 11:12

Σε μία περίοδο με αντικειμενικές δυσκολίες και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει έναν πολύ κρίσιμο και σημαντικό αγώνα. Τον δεύτερό του, μόλις, στην Ευρωλίγκα. Έχοντας χάσει τον πρώτο, απέναντι στη Βιλερμπάν, εκείνος κόντρα στη Βαλένθια, είχε ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο αγωνιστικά, όμως, όπου ούτως ή άλλως ήταν πολύ σπουδαίος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, με την επιβλητική του εμφάνιση, όχι μόνο να κάνει το 1-1 και να μη μείνει από νωρίς πίσω, σε ό,τι αφορά τους στόχους του, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κατάφερε κάτι πολύ περισσότερο, από αυτό. Να δείξει ότι παραμένει μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Οι όποιες ανορθογραφίες μπορούν να διορθωθούν. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν άπαντες, άλλωστε. Γνώμονας παραμένει, πάντοτε, το καλό της ομάδας και η διαρκής πρόοδός της.

Το μήνυμα, το οποίο ο Θρύλος έστειλε με την άνετη επικράτηση, επί της Βαλένθια, είναι πιο ηχηρό από τη νίκη καθαυτή. Και εστάλη προς πάσα κατεύθυνση. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον Ολυμπιακό, ακόμη και όταν δεν βρίσκεται στα… καλύτερά του, δεν τον ξεγράφεις ποτέ.

Διαβάστε επίσης