Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σύνδεση του Κεμζούρα με την Αγία Πετρούπολη

Η σύνδεση του Κεμζούρα με την Αγία Πετρούπολη
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 19:00

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Παρασκευή (18/10 και ώρα 21:30) τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Λιθουανός τεχνικός συνδέεται με την πόλη της Ρωσίας.

Με την Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, κόουτς στην οποία έχει διατελέσει και ο Φώτης Κατσικάρης, βλέπετε έχει κατακτήσει το FIBA Europe League το 2004-05 όντας στο πλάι και πάλι του Ντέιβιντ Μπλατ ως άμεσος συνεργάτης του. Η Ντιναμό δεν υπάρχει πλέον.

Βασικά, άντεξε μόλις 2 χρόνια (2004-06). Μετά την πτωχεύσανε, καθώς δεν κάλυπταν οι αρχές της πόλης τα 5 εκ. μπάτζετ και δεν συγχωνεύτηκε με την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, η οποία φυσικά είναι και η πιο ιστορική ομάδα της πόλης (1935 έτος ίδρυσης) καθώς και η Ζενίτ ιδρύθηκε το 2003.

Ο Κεμζούρα θα βρει μπροστά του ως αντίπαλο μάλιστα και τον Άντον Πονκράσοφ τον οποίο είχε μαζί του στην Κίμκι, ως head coach το 2007-08. Παίκτης του ήταν και ο Άντρει Ζούμπκοφ στην Λοκομοτίβ Κουμπάν (2009-11) αλλά είναι τραυματίας και φαίνεται πως δεν θα αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ Πολ, Πάντερ, Τσέρι!

Στο ΣΕΦ Πολ, Πάντερ, Τσέρι!

Οι τρεις Αμερικανοί παίκτες του μπάσκετ του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Φάληρο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Ναμούρ.

Οι αρχηγοί της Ευρωλίγκας προτιμούν… (infographics)

Οι αρχηγοί της Ευρωλίγκας προτιμούν… (infographics)

Ξεκίνησε τα γκάλοπ η Ευρωλίγκα. Έθεσε ερωτήσεις στους 18 αρχηγούς των ομάδων της, μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Σπανούλης, γι αυτούς που ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν, για τους προπονητές, τους αντιπάλους…

Το πρόβλημα της Ζενίτ στα 4α δεκάλεπτα!

Το πρόβλημα της Ζενίτ στα 4α δεκάλεπτα!

Είναι θέμα απειρίας; Κακών αποφάσεων; Αντοχής; Η ουσία είναι πως η Ζενίτ αντιμετωπίζει πρόβλημα στις τελευταίες περιόδους των παιχνιδιών της σε Ευρωλίγκα και VTB League,

Βίντεο και τακτική από τον Κεμζούρα!

Βίντεο και τακτική από τον Κεμζούρα!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Τετάρτης (16/10), με τον Κεστούτις Κεμζούρα να προπονεί λίγο νωρίτερα τους παίκτες του στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.