Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς τον δρόμο μας…

Εμείς τον δρόμο μας…
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 10:52

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα δύσκολο έργο, απόψε το βράδυ, απέναντι στη Ζενίτ. Ένα ματς πονηρό, με μία ομάδα, η οποία δεν έχει την εμπειρία της Ευρωλίγκας, αλλά είναι ποιοτική και αξιόλογη και θέλει προσοχή. Στα ευχάριστα, για τον Κεστούτις Κεμζούρα, είναι η παρουσία όλων των παικτών του, με αποτέλεσμα οι λύσεις να αυξάνονται.

Ο Θρύλος αφήνει κατά μέρους, το τι κάνουν οι άλλοι και επικεντρώνεται μόνο στο έργο του. Και το έργο του, υπαγορεύει να νικήσει, απόψε, τη Ζενίτ και να κάνει το «2 στα 2» στην έδρα του. Μετά από μία ήττα, στην πρεμιέρα, η οποία -θεωρητικά- ήταν εκτός προγράμματος, αν και εκτός έδρας, ο Θρύλος επικεντρώνεται τώρα στο πως θα κάνει στο «2 στα 2» στο ΣΕΦ, ώστε να διατηρήσει τα… απαραίτητα, σε αυτή τη φάση. Το να παίρνει όλα τα ματς εντός έδρας.

Όσο οι άλλοι «βράζουν στο ζουμί τους» και υπόκεινται στη μία ήττα, πίσω από την άλλη, ο Ολυμπιακός οφείλει να μείνει προσηλωμένος, να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνει την εικόνα του. Κάθε ματς είναι μια νέα αρχή. Και ακόμη μία, γίνεται απόψε.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!

Θρύλε κράτα το κάστρο σου!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 21:30 (Live gavros.gr / NS1HD) τη Ζενίτ, στο ΣΕΦ και θέλει να κρατήσει άθικτη την έδρα του, κάνοντας το 2-1 στην Ευρωλίγκα!

Μίτσοφ και Μορασίνι «σίγησαν» το ΟΑΚΑ!

Μίτσοφ και Μορασίνι «σίγησαν» το ΟΑΚΑ!

Νίκη στο φινάλε μέσα στο ΟΑΚΑ για την Ολίμπια Μιλάνο, η οποία επικράτησε με 79-78 του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νικ Καλάθης για δεύτερο σερί παιχνίδι αστόχησε στην τελευταία επίθεση για την ομάδα του…