Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να βελτιωθούμε…»

«Πρέπει να βελτιωθούμε…»
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 00:26

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ζενίτ, γνωρίζοντας την ήττα με 77-68 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αντώνης Κόνιαρη τόνισε στις δηλώσεις του ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε, κάνοντας πολλά λάθη, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να βελτιωθούν μέσω της προπόνησης, παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τα ίδια λάθη χάνοντας και τα ριμπάουντ. Η Ζενίτ είναι καλή ομάδα, έπρεπε να πάμε πιο δυνατά στις φάσεις. Τα σουτ δεν μπορούν να μπαίνουν κάθε φορά, αλλά πρέπει να γυρνάμε την μπάλα πιο γρήγορα, πιο πολύ. Δεν είναι μόνο τα τρίποντα, μπορείς να σκοράρεις και με δίποντα. Σε καθοριστικά σημεία. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας και πρέπει να βελτιωθούμε. Μόνο μέσω της προπόνησης θα γίνει αυτό».

Διαβάστε επίσης

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προβληματισμένος μετά την ήττα από τη Ζενίτ ανέφερε πως επιθυμεί να κάνει αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ, βέβαια, δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι πρόεδροι του είχαν πει μείνει στα δύο εντός παιχνίδια (Βαλένθια, Ζενίτ) και… βλέπουμε.

«Πρέπει να… βγούμε μπροστά!»

«Πρέπει να… βγούμε μπροστά!»

To σύνθημα για αντίδραση έδωσε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, σε δηλώσεις του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζενίτ στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα…