Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάρφωμα της βραδιάς» από ασίστ του Σπανούλη! (vid)

«Κάρφωμα της βραδιάς» από ασίστ του Σπανούλη! (vid)
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 11:09

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει την άπειρη και πρωτάρα Ζενίτ, μέσα στο ΣΕΦ, βάζοντας δύσκολα… στον εαυτό του. Ωστόσο, κατά διαστήματα έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία, στα οποία δεν γίνεται να μη σταθεί κανείς. Ένα εξ αυτών είναι η ασίστ του Σπανούλη στον Μιλουτίνοφ και το κάρφωμα του Σέρβου, σε transition παιχνίδι.

Η φάση, η οποία έγινε στην αρχή του ματς, με το σκορ στο 6-0 υπέρ του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε από την Ευρωλίγκα, ως «κάρφωμα της βραδιάς». Θυμηθείτε την φάση:

Διαβάστε επίσης

Προσεχώς αλλαγές…

Προσεχώς αλλαγές…

Ο Κεστούτις Κεμζούρα αναμένει την απόφαση της διοίκησης. Έχει δηλώσει έτοιμος να σηκώσει το φορτίο μέχρι τέλους. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει αυτός στον πάγκο του Ολυμπιακού και να παραδώσει την έκθεσή του για τις αλλαγές/αντικαταστάσεις που θέλει να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προβληματισμένος μετά την ήττα από τη Ζενίτ ανέφερε πως επιθυμεί να κάνει αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ, βέβαια, δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι πρόεδροι του είχαν πει μείνει στα δύο εντός παιχνίδια (Βαλένθια, Ζενίτ) και… βλέπουμε.