Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Προσεχώς αλλαγές…

Προσεχώς αλλαγές…
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 19:49
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται αλλαγές και φυσικά αυτές θα γίνουν. Δεν μιλάμε για κάποιο μυστικό. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα ξεκινήσει να φαίνεται το γαϊτανάκι αυτών στο μεγάλο Λιμάνι, καθώς εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μία ώρα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα αναμένει την απόφαση της διοίκησης, καθώς τού είχαν πει αρχικά να αναλάβει head coach για τα δύο παιχνίδια με τη Βαλένθια και τη Ζενίτ και πλέον ο Λιθουανός, έχοντας δηλώσει έτοιμος να σηκώσει το φορτίο μέχρι τέλους, περιμένει την οριστική απάντηση των Αγγελόπουλων, αν και εδώ που τα λέμε, το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει αυτός στον πάγκο του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να παραδώσει την έκθεσή του για τις αλλαγές/αντικαταστάσεις που θέλει να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, πως θα ήθελε να γίνουν προσθήκες και αλλαγές στο ρόστερ. Έχει γνώση για την αγορά, έχει κάνει την προεργασία του για να είναι έτοιμος και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξετυλιχθεί το κουβάρι των εξελίξεων και των αλλαγών στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης