Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα: «Ο Μιλουτίνοφ προοδεύει εντυπωσιακά» (vid)

Ευρωλίγκα: «Ο Μιλουτίνοφ προοδεύει εντυπωσιακά» (vid)
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 16:52

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα αναφέρει: «Πολλοί παίκτες την τελευταία δεκαετία «μεγάλωσαν» κάτω από το μικροσκόπιο της Ευρωλίγκας, αλλά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι μεταξύ των πιο ενδιαφερόντων περιπτώσεων.

Κάνοντας το ντεμπούτο του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου σε ηλικία 17 ετών, πίσω στο 2012, Ο Μιλουτίνοφ από τότε έχει 143 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, έχοντας χάσει μία μόλις σεζόν, όταν η Παρτιζάν αγωνίστηκε στο Eurocup.

Επιλέγοντας τον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2015-16, ο γεννημένος στο Νόβι Σαντ έχει δείξει σταθερή ανάπτυξη, έχοντας γίνει δυνατότερος, βελτιωμένος στο τάιμινγκ και ένας από τους καλύτερους νεαρούς «μεγάλους» (σ.σ. εννοεί ψηλούς) παίκτες στην Ευρωλίγκα.

Έχοντας διασχίσει τρεις αγωνιστικές ο Μιλουτίνοφ, όχι μόνο ηγείται στην Ευρωλίγκα στα συνολικά ριμπάουντ, αλλά επίσης στα επιθετικά ριμπάουντ και στα συνολικά σε μέσο όρο. Είναι πρώτος σε καρφώματα με 9, περισσότερα από έξι ομάδες, τη στιγμή που σκοράρει το καλύτερο της καριέρας του, με 14.3 πόντους ανά ματς.

Μένοντας εξαιρετικά ενεργός μακριά από τη μπάλα και τρέχοντας το παρκέ εντυπωσιακά για ένα αληθινό σέντερ, ο Μιλουτίνοφ τελειώνει δυνατά τις φάσεις και επιδιώκει τα ριμπάουντ πάνω από τη στεφάνι.

Το επόμενο βήμα για την εξέλιξη του Μιλουτίνοφ είναι να έρθει στη γραμμή του φάουλ ή στο ποστ όπου έχει ακόμα χώρο για βελτίωση. Ανεξάρτητα από την ανοδική του πορεία η οποία είναι εντυπωσιακή».

Διαβάστε επίσης

«Παραιτήθηκε ο Τόμιτς, δεν έγινε αποδεκτή»!

«Παραιτήθηκε ο Τόμιτς, δεν έγινε αποδεκτή»!

Η Kurir αποκαλύπτει πως ο Μίλαν Τόμιτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα για πάνω από τρεις ώρες και υπέβαλλε παραίτηση η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Είε προαναγγείλει αλλαγές…