Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 20:18
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια όλο αυτόν τον καιρό και περίμενε αν θα μονιμοποιηθεί ή όχι στη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού. Είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να αναλάβει και είχε δούλευε παράλληλα και το θέμα των αλλαγών στο ρόστερ, τις οποίες επιθυμεί όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Ζενίτ.

Ο Λιθουανός τεχνικός, συνομίλησε με τη διοίκηση και τόνισε πως σε πρώτη φάση είναι αναγκαίες δύο αλλαγές στο ρόστερ, συνεχίζοντας τη δουλειά του στην εξεύρεση αυτών που θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Αναζητεί λοιπόν έναν γκαρντ και έναν ψηλό: Έναν γκαρντ που να δημιουργεί αλλά και να προσφέρει με ικανότητα στην επίθεση και έναν γρήγορο, “πικ εν ρολ” ψηλό.

Στο θέμα του γκαρντ έχει ήδη απορρίψει περιπτώσεις παικτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά εδώ και καιρό, όπως τους Ρέι Μακάλουμ, Τόνι Ντάγκλας, Νόρις Κόουλ και Μάριο Τσάλμερς, ενώ οι επισφαλείς για αποχώρηση από το μεγάλο Λιμάνι είναι οι Μπόλντγουιν ή Τσέρι και Ρούμπιτ. Εδώ, το θέμα, έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους πέραν του αγωνιστικού όπως η αποζημίωση κτλ.

Διαβάστε επίσης

Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος

Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος

Ένα ψιλό-τράβηγμα που αισθάνθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο λόγος για τον οποίο ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την Δευτέρα (21/10).

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Μπασκόνια!

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Μπασκόνια!

Με διπλή προπόνηση συνέχισε ο Ολυμπιακός το πρόγραμμά του τη Δευτέρα (21/10), καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα τους περίμενε πρωί και απόγευμα στο ΣΕΦ, για τακτική ενώ ξεκίνησαν και βίντεο-ανάλυση για την Μπασκόνια.