Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος

Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 - 21:15
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ένα ψιλό-τράβηγμα που αισθάνθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο λόγος για τον οποίο ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στο πλήρες πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την Δευτέρα (21/10).

Ο διεθνής γκαρντ έκανε θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε, ώστε να είναι σε θέση να ταξιδέψει με την ομάδα στη Βιτόρια και να αγωνιστεί απέναντι στην Μπασκόνια.

Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, για ελαφρύ τράβηγμα κάνει λόγο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο θα ξεπεραστεί με το πρόγραμμα θεραπείας το οποίο ήδη ακολουθεί.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει υποστεί τράβηγμα στον ορθό μηριαίο αριστερά και δεν έλαβε μέρος στις δύο προπονήσεις που είχε σήμερα (21/10) η ομάδα. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει να μπει αύριο (22/10) στον ρυθμό της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Μπασκόνια».

Διαβάστε επίσης

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει κάνει την προεργασία του και αναζητά δύο παίκτες που θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Ποιους έχει απορρίψει…

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Μπασκόνια!

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Μπασκόνια!

Με διπλή προπόνηση συνέχισε ο Ολυμπιακός το πρόγραμμά του τη Δευτέρα (21/10), καθώς ο Κεστούτις Κεμζούρα τους περίμενε πρωί και απόγευμα στο ΣΕΦ, για τακτική ενώ ξεκίνησαν και βίντεο-ανάλυση για την Μπασκόνια.