Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χένρι: «Να δώσουμε ωραία παράσταση με τον Ολυμπιακό»

Χένρι: «Να δώσουμε ωραία παράσταση με τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 19:47

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια, μίλησε ο Πιέρια Χένρι!

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε λοιπόν για το πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» (σ.σ. έχει παίξει τρία εκτός με Ζαλγκίρις, Κίμκι και Φενέρ κερδίζοντας μόνο στο Κάουνας) ανέφερε ενδεικτικά: «Περιμένω πολύ ενέργεια, σπουδαία ατμόσφαιρα και μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας. Εύχομαι να κερδίσουμε και να τους δώσουμε μια ωραία παράσταση. Να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε όλοι τη στιγμή».

Για την Ευρωλίγκα και το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στη διοργάνωση, ο Πιέρια Χένρι τόνισε: «Γι αυτό παίζουμε. Για να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας στο καλύτερο. Είναι μία διοργάνωση που σου δίνει τη δύναμη να δίνεις το καλύτερό σου κάθε μέρα, δεν υπάρχει ξεκούραση. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το μάξιμουμ».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε μαζί. Να γυρίσουμε τη μπάλα καλά και να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Ο καθένας είναι θετικός μέσα στα αποδυτήρια, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και μέσα και έξω από το παρκέ. Είναι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ».

Διαβάστε επίσης