Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ευκαιρία για ανάκαμψη

Μία ευκαιρία για ανάκαμψη
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 10:02

Ηρεμία θα κερδίσει ο Ολυμπιακός, εάν κερδίσει απόψε το βράδυ (22:00, live gavros.gr/NS2HD) στην Μπασκόνια. Ο Κεστούτις Κεμζούρα και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μία νίκη-χρυσάφι, σε μία έδρα, πάντοτε, δύσκολη, απέναντι σε μία ομάδα, πάντοτε, υπολογίσιμη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να καλύψει, σιγά-σιγά, νίκη-νίκη, το χαμένο έδαφος και να συνεχίσει προς τα play offs.

Το έργο του Κεμζούρα και των παικτών μόνο εύκολο δεν θα είναι. Με 1-2 στην… πλάτη, κάθε ματς μετράει διπλά, πλέον. Και οι εκτός έδρας νίκες, γίνονται ακόμη πιο απαραίτητες, ως προϋπόθεση, για το «αύριο». Ώστε αυτό το… αύριο, να είναι όπως πρέπει. Με πρόκριση, τουλάχιστον, στους «8».

Το πρόγραμμα φέρνει… ακόμη πιο δύσκολα μπροστά και η ΤΣΣΚΑ, η οποία ακολουθεί, μπορεί να φέρει σε ακόμη πιο δεινή θέση τον Ολυμπιακό, εάν απόψε δεν έρθει η νίκη. Ο Θρύλος, όμως, μπορεί. Να κάνει το βήμα, απόψε. Να φύγει νικητής από την Μπουέσα Αρένα και να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου με τις προσθήκες του, θα συνεχίσει να δουλεύει, για να βελτιώσει την εικόνα του και να φτάσει στους στόχους του!

Διαβάστε επίσης

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Γουίλι Ριντ (pic-vids)

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Γουίλι Ριντ (pic-vids)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Γουίλι Ριντ, με τον ίδιο τον Αμερικανό να φροντίζει μέσα από τα social media που διαθέτει να ενημερώσει πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Ολυμπιακό και μπροστά τους υπέροχους οπαδούς του.