Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνε για… Μακάμπι οι Ρότσεστι και Ριντ

Πάνε για… Μακάμπι οι Ρότσεστι και Ριντ
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 00:57
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις «τρέχει» και την διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας. Αν και δεν έχουμε επίσημες ανακοινώσεις ακόμα από τους «ερυθρόλευκους», οι Γουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι θεωρούνται παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν τελειώσει τα πάντα και μάλιστα αναμένονται Κυριακή ή Δευτέρα στη χώρα μας, ώστε αν ενσωματωθούν στη νέα τους ομάδα.

Όπως είναι λογικό και επόμενο, δεν θα ταξιδέψουν στη Μόσχα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Δεν προλαβαίνουν καν το πιο απλό: Να βγάλουν βίζα. Ο Ολυμπιακός θα φύγει τη Δευτέρα με πτήση τσάρτερ για τη Μόσχα- δύο μέρες πριν τον αγώνα- και η αποστολή της ομάδας θα είναι η ίδια με αυτή που πήγε να παίξει με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Οι Ριντ και Ρότσεστι αναμένεται να μπουν ίσως με την ερχόμενη Παρασκευή, από το παιχνίδι με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες που είναι προς αποχώρηση, είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του Μπόλντγουιν και μένει να δούμε και από κει και πέρα τι θα αποφασίσουν. Οι φήμες που έχουν ξεκινήσει με τον Κουζμίνσκας φαίνεται για την ώρα να μην ανταποκρίνονται.

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Σενγκέλια και ριμπάουντ μάς σκότωσαν»

Κεμζούρα: «Σενγκέλια και ριμπάουντ μάς σκότωσαν»

Τα πολλά ριμπάουντ που έχασε ο Ολυμπιακός, η δράση και αντιμετώπιση του Σενγκέιλια αλλά και οι μόλις 66 πόντοι που πέτυχε η ομάδα, ήταν τα στοιχεία στα οποία στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά την ήττα από την Μπασκόνια στη Βιτόρια.