Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μόσχα με τη γνωστή 13άδα ο Ολυμπιακός!

Στη Μόσχα με τη γνωστή 13άδα ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 16:16
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με την ίδια αποστολή που ταξίδεψε στη Βιτόρια για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, «πετάει» ο Ολυμπιακός και για τη Μόσχα, για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/10) κόντρα στην αήττητη (μαζί με την Μπαρτσελόνα) ΤΣΣΚΑ (4-0).

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ και ακολούθως- άπαντες πλην του Αλεξέι Ποκουσέφσκι και φυσικά του Γουίλι Ριντ- μετέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η πτήση τους.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας επί μοσχοβίτικου εδάφους, καθώς το παιχνίδι είναι την Τετάρτη (28/10) και οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν να φύγουν με πτήση τσάρτερ μάλιστα δύο ημέρες νωρίτερα για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τις αλλοιώσεις στο πρόγραμμά τους, από την κίνηση που μαστίζει τη Μόσχα.

Μπήκαμε άλλωστε στην πρώτη διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα, οπότε μην λησμονεί κανείς πως την Παρασκευή (1/11) οι Πειραιώτες έχουν ξανά παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενήσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Γουίλι Ριντ, ωστόσο δεν συμμετείχε αλλά, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Κεμζούρα: «Ανοικτά τα μάτια για 3η προσθήκη»

Κεμζούρα: «Ανοικτά τα μάτια για 3η προσθήκη»

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ριντ και Ρότσεστι αλλά και το ενδεχόμενο μίας ακόμη προσθήκης, μίλησε ο Κεστούτις Κεζμζούρα από στο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα.