Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε ΣΕΦ ο Ριντ για ατομικό πρόγραμμα!

Έμεινε ΣΕΦ ο Ριντ για ατομικό πρόγραμμα!
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 - 18:36
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Όπως ήταν ήδη γνωστό, τα νέα δύο αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Γουίλι Ριντ και ο Τέιλορ Ρότσεστι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την «ερυθρόλευκη» φανέλα την Παρασκευή (30/10) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι θα αφιχθεί το βράδυ της Δευτέρας (28/10) στη χώρας μας, ενώ από την Κυριακή το απόγευμα βρίσκεται στην Αθήνα ο Γουίλι Ριντ, ο οποίος εν τη αφίξη του, πήγε απευθείας για ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχει να «τρέξει» διαδικαστικά θέματα παραμονής (σ.σ. όπως την οικεία του) με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας το πρωί της Δευτέρας και έκανε ατομικό πρόγραμμα και από την Τρίτη θα προπονηθεί μαζί με τον Τέιλορ Ρότσεστι υπό την εποπτεία του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Αμφότεροι αναμένεται να ντεμπουντάρουν απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα ο Ρότσεστι για τον Ολυμπιακό! (vid, pics)

Στην Αθήνα ο Ρότσεστι για τον Ολυμπιακό! (vid, pics)

Στη χώρα μας, για λογαριασμό βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (28/10) ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ. Περνάει ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (29/10) και ξεκινάει ατομικές μαζί με τον Γουίλι Ριντ στο ΣΕΦ!

«Πέταξε» για Μόσχα ο Ολυμπιακός (pics)

«Πέταξε» για Μόσχα ο Ολυμπιακός (pics)

Για την πρωτεύουσα της Ρωσίας αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (28/10) ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (30/10) με την ΤΣΣΚΑ, στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας.

Βεζένκοφ: «Πρέπει να ανακάμψουμε»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να ανακάμψουμε»

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, αλλά και τα κακώς κείμενα που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη ρωσική πρωτεύουσα.