Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, δεν καταλαβαίνεις από… αρκούδες (pic)

Θρύλε, δεν καταλαβαίνεις από… αρκούδες (pic)
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 16:18

Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, οτιδήποτε συμβαίνει έξω από αυτό, μένει εκεί. Και μέσα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός δεν φοβάται… κανέναν! Ούτε τα μεγαθήρια, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία ο Θρύλος κοντράρεται στη Μόσχα, στις 19:00 (live gavros.gr/NS2HD). Ο Ολυμπιακός θέλει, ακόμη και απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο, απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, Ρώσους του Ιτούδη, να παίξει για τη νίκη. Για το όνομά του, για την ιστορία του, αλλά και για την αξία που αυτή έχει βαθμολογικά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και άλλης φύσεως, με τις αναταράξεις, οι οποίες έχουν έρθει, εκτός παρκέ, μένουν εκεί: Εκτός παρκέ. Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο παιχνίδι του και κόντρα στο θηρίο της ΤΣΣΚΑ θα δώσει ακόμη μία μεγάλη «μάχη», με στόχο να βγει νικητής! Όσο δύσκολο και αν είναι αυτό… Έχει το μέγεθος, την ποιότητα και την αξία, για να προσπαθήσει και να παλέψει, για να τα καταφέρει!

Διαβάστε επίσης

Εκτός ο Χαπ για ΤΣΣΚΑ…

Εκτός ο Χαπ για ΤΣΣΚΑ…

Με την ίδια δωδεκάδα, όπως με την Μπασκόνια, θα αγωνιστεί (30/10, 19:00) ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για την Ευρωλίγκα…

100άρα η Κίμκι στον ΠΑΟ!

100άρα η Κίμκι στον ΠΑΟ!

Η Κίμκι με τετράδα φωτιά προεξέχοντος αυτής του Αλεξέι Σβεντ (26 πόντους), πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος και επιβλήθηκε των «πράσινων» με 103-86, για να τους υποχρεώσει στην 3η τους ήττα (2-3).